Σουτζουκάκια

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 275KCAL/ΜΕΡΙΔΑ

1/2ΚΙΛΟ ΚΙΜΑΣ ΑΠΑΧΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ
3ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
(ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΝΕΡΟ&ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΑ)
2ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΒΓΩΝ
2ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΥΜΙΝΟ,ΜΠΑΧΑΡΙ,ΚΑΝΕΛΑ
ΛΙΓΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

2ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1Κ.Σ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1Κ.ΓΛ.ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.
ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 30-45ΛΕΠΤΑ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΞΕΙ ΤΗ ΧΥΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΜΕΝΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΑΨΑΚΙ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.