ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 275KCAL/ΜΕΡΙΔΑ 1/2ΚΙΛΟ ΚΙΜΑΣ ΑΠΑΧΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ 3ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ (ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΝΕΡΟ&ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΑ) 2ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΒΓΩΝ 2ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΥΜΙΝΟ,ΜΠΑΧΑΡΙ,ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 2ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 1Κ.Σ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1Κ.ΓΛ.ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΓΑΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ. ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180...

Υλικά για 4 άτομα: 3μέτριες πατάτες Λίγο αλάτι Ρίγανη Εκτέλεση: Βράζουμε τις πατάτες για 20 λεπτά περίπου. Όταν κρυώσουνε τις κόβουμε λεπτές όπως κάνουμε για τις τηγανιτές και τις βάζουμε στο γκρίλ πάνω σε λαδόκολλα μέχρι να ξεροψηθεί το εξωτερικό τους από όλες τις πλευρές. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι....

Υλικά: ½ κιλό κρέας μοσχαρίσιο άπαχο. ½ κιλό μαρούλι 1κρεμμύδι ξερό 3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1φλιτζάνι άνηθο 4κουτάλίες ελαιόλαδο 1φλιτζανάκι λευκό κρασί 1κρόκος αυγού 1γιαούρτι 0% 1κουταλία κορν-φλάουρ Χυμό από 1λεμόνι Λίγο αλάτι,πιπέρι 1-2φύλλα δάφνης Εκτέλεση: Βάζουμε το κρεμμύδι να σοταριστεί σε μια κατσαρόλα χωρίς λάδι. Ρίχνουμε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια στην καυτή κατσαρόλα για να ροδίσει και να κλειστούν...

Facebook
Google+
https://fpilates.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%cf%85%cf%81%cf%84%cf%8e-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%85">
Instagram